Heeft u het idee dat u vastloopt in uw huidige baan? Voelt u stress als u aan het werk moet? Of bent u opzoek naar een nieuwe werkgever en weet u niet goed in welke hoek u wil solliciteren? Laborum Arbeidsconsultancy helpt u graag. Ook als u vragen heeft over uw (eventuele) uitkering en de WIA.

Laborum biedt u persoonlijke coaching wanneer u:

  • Op zoek bent naar (nieuw) werk;
  • Meer uitdaging wil bij uw huidige baan;
  • Stress ondervindt tijdens uw werk

We kijken samen naar mogelijke oorzaken en zoeken naar oplossingen die bij u passen.

Hoe werkt het?

We starten met een intakegesprek met uw coach. Het is belangrijk dat er een klik is en dat u zich op uw gemak voelt. Vervolgens leert u tijdens het coachtraject verschillende kanten, behoeften en kwaliteiten van uzelf beter kennen en bewuster in te zetten. Ook krijgt u handvatten om in lastige situaties, flexibeler en sneller te kunnen schakelen met een beter resultaat.

Bij het coachen maken we gebruik het van het ‘innerlijke familie’ concept.  Hierbij verbeelden uw persoonlijke kwaliteiten een innerlijke man, vrouw, jongen en meisje voor. Zij beheren samen als ‘familie’ al uw persoonlijke kwaliteiten; vier rollen en houdingen, compleet met bijbehorende eigenschappen. Laborum leert u de ‘juiste persoon’ naar voren te schuiven in elke situatie, zowel in uw werk als privé.

Vraagt u zich af wat er met u inkomen gebeurd als u een uitkering krijgt? De sociale wetgeving rondom uitkeringen roept vaak complexe financiële vragen op.

Laborum Arbeidsconsultancy geeft advies en beantwoordt vragen zoals:

  • Wat gebeurt er met mijn inkomen als ik ga werken terwijl ik een WIA-uitkering ontvang?
  • Moet ik wel of niet een vaststellingsovereenkomst tekenen als ik (langdurig) ziek ben?
  • Wat zijn de gevolgen op mijn inkomen als ik een vaststellingsovereenkomst teken?